Si maine merita o sansa

Va veni o zi cand ne vom trezi din… realitate.

M-am trezit idiot dispus. Dupa ce am aflat ca Rorschach a fost salvat parca mi s-a luat idiotenia cu mana. Acum se vinde la kilogram in piata, daca intereseaza pe cineva. Cu toate ca greul de abia a inceput, nu ma pot bucura prea mult, dar macar ma face sa merg mai departe. Viata nu inseamna o batalie in care te arunci si castigi. Nu, nici pe departe asta, viata e o batalie in care te arunci cu ochii inchisi, poate o castigi, iar apoi te arunci in alta si in alta si in alta pana cand simti cum ghearele corbului iti sfasaie pielea de pe umar. Sau cel putin asa am auzit.

Carpe diem, carpe diem citesc si aud peste tot. Sa traim clipa… oh da sigur. Daca ar fi sa carpe diem, ar fi haos. Ne-am baga picioarele in munca, scoala, casatorie si ne-am distra ca si cum nu ar exista maine. Dar si maine merita o sansa. Daca noi traim prezentul fara a ne gandi la momentele de apoi, viitorul lu’ maine e compromis, daca nu taiat de la radacini inainte ca acestea sa inceapa sa existe. Hai sa aruncam gunoiele pe strada, hai sa defrisam toate padurile, sa ne imbatam, sa ne drogam, sa ne violam femeile, sa ne uitam originile, educatia, parintii, fratii si surorile, ca ce ? Mai conteaza ? Nu. Conteaza sa ne simtim bine, sa traim clipa ! Hai mars si traieste-ti clipa in alta parte caci noi vrem sa traim maine-le intr-o lume decenta fara egoisti imputiti !

Publicat în Ego. 1 Comment »

Un răspuns to “Si maine merita o sansa”

  1. Augusta Hedlinger Says:

    Carpe diem in orice-ai face, in munca, in iubire, in casa, la masa, oriunde si orice-ai face, oricand dar nu oricum ci, traind clipa, ci carpe diem. Nu activitatea e importanta ci clipa traita din plin in acea activitate, in mod absolut, dusa pana la capat. Asta inseamna carpe diem! Nu intelesul pe care i l-au dat toti betivii, toti drogatii si toti cretinii!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: