Nu. Nu a fost o surpriza. Se pare ca sobolanii care sunt folositi pentru a umple shaorma s-au stricat sau poate ca in momentul in care maturau varza de pe jos au picat si niste gunoie din tomberonul vecin. Foarte frumos.
Toata stirea aici.
Nu. Nu a fost o surpriza. Se pare ca sobolanii care sunt folositi pentru a umple shaorma s-au stricat sau poate ca in momentul in care maturau varza de pe jos au picat si niste gunoie din tomberonul vecin. Foarte frumos.
Toata stirea aici.
iunie 23, 2009 la 9:57 AM
Şobolanul e bun doar proaspăt, asta am învăţat-o de timpuriu!…
iunie 23, 2009 la 9:59 AM
Bleah… weak livers! Probabil ca nu erau conditionati ca lumea pentru viata in Complex! 😀
iunie 23, 2009 la 10:54 AM
@Vania : da, da cand inca mai da din coada :))
@tDO : ce sa-i faci ? Neinitiati…
iunie 24, 2009 la 8:36 AM
Eee de aia prefer eu mai nou sa imi fac „shaorma casnica”. Adica? Pai dau repede la prajit 2 bucatele de pui sau porc cu ceva cartofi prajiti, le bag la cutie si la servici le maruntesc bine, le arunc intr-o lipie si arunc peste ele fie salate semipreparate, fie muraturi maruntite! 😉
iunie 24, 2009 la 9:26 AM
@artistu : daca acele bucati de carne nu sunt expirate nu are nici un rost. Trebuie si salvarile sa se plimbe, nu ? 😀