Sa schimbam lumea !

Trandafirii se ofilesc, oamenii imbatranesc, majoritatea dintre ei s-au consumat fara a trai cu adevarat.
Si totusi… cum ramane cu toti copii fara parinti ? Cum ramane cu faptul ca iti place sa te minti ? Cum ramane cu gunoaiele printre care traim ? Cum ramane cu „si noi suntem oameni si noi simtim” ? Cum ramane cu gloantele din fratii nostrii ? Suntem noi oameni sau doar niste monstri ? Cum ramane cu apusul din petalele de nea ? Cum ramane cu raspunsul la rugaciunea mea ? Cum ramane cu brutalitatea din lume ? Oare nu se mai poate schimba in bine ?

Pe plaja vad sange si cadavre, cum ramane cu acei delfini ? Oare nu ma asculta nimeni ? Oare nimeni nu ma intelege ? Oare nimeni nu poate vedea ca Pamantul plange ? Sunt in genunchi, nu ma vezi ? Te rog asculta-mi rugaciunea, te implor ajuta-ma sa schimbam lumea !

Cum ramane cu lacomia sau euforia cand inseli pe cineva, cand o bati sau omori pe sotia ta ? Cum s-a putut ajunge la asa ceva ?
Mai stii cine esti ? Mai stii ce i-ai facut persoanei din cauza careia traiesti ? Uita-te la mainile tale insangerate, a cui crezi ca e sangele, din sanul cui crezi ca ai baut tu lapte ?
Nu ai rusine, nu faci diferenta intre rau si bine, nu te iubeste nimeni, nu te iubesti pe tine, ba chiar te dispretuiesti… omule spune-mi de ce si pentru ce traiesti ?

Publicat în Alter ego. Etichete: , , . 2 Comments »

2 răspunsuri to “Sa schimbam lumea !”

  1. eduard Says:

    ‘Eu nu strivesc corola de minuni a lumii’ e joaca de copii in comparatie cu ce spui t aici. de unde atata deprimare si tristete.

  2. mercu Says:

    Deschide ochii si priveste in jur. Nu vei vedea altceva decat mine 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: