Recapitulare (a doua parte)

Asa cum am promis:

Ultima muza: am impresia ce cei care nu sunt artisti sau amatori nu au habar ce inseamna inspiratia. Nu pictezi cand ai chef, nu scrii cand te plictisesti, nu! Faci toate astea doar cand inspiratia vrea, cand nu, esti un om obisnuit. Ca e vorba de un oras, o perioada anume, o persoana fiecare artist are nevoie de ceva care sa-l inspire. A nu se confunda verbul „a inspira” cu „a copia” sunt total diferite. Pentru cineva care a avut cel putin o intalnire cu „inspiratia” il ingrozeste gandul ca s-ar putea ca aceasta sa nu mai apara. E ingrozitor!!!
Sa schimbam lumea!: a fost unul din momentele cand am deschis ochii si am vazut realitatea in forma ei pura. Si cand ma gandesc ca lumea asta ar putea fi atat de frumoasa cu un minim de efort. Daca nici acel efort nu suntem in stare sa il facem atunci e clar ca ne meritam soarta.
Cineva s-a urcat pe scena: unul dintre cele mai intense momente din viata mea: intalnirea cu formatia mea preferata. Cuvintele sunt de prisos. Daca as muri in secunda asta nu as regreta nimic, am cunoscut fericirea.
Papusarul ramas fara papusi: efectele secundare ale dragostei. Odata prins de plasa sa scaparea ramane doar o optiune dureroasa. E trist sa vezi cum papusa „hipnotizata” vrea alt „stapan”, e trist sa vezi cum acel nou „stapan” e mai rau decat vechiul si nu mai poti schimba trecutul.
Twilight (amurgul unui fenomen): nu cred ca acest articol are nevoie de vreo explciatie. Twilight e o porcarie, o bataie de joc a fenomenului numit „vampir”.
Capcana inocentei: ca e vorba despre cineva la 16 ani sau la 60, nu conteaza, toti suntem adolescenti cand iubim si asta ne face vulnerabil. Ne face sa vedem lucruri care nu sunt acolo sau, mai grav, sa nu vedem lucrurile care sunt.
Cuvinte fara valoare: am abilitatea de a minti fara remuscare, de a plange sau rade cand vreau, dar de ce sa o fac? De ce m-as minti in halul asta? Dar iata ca unii nu gandesc asa. A minti e atat de usor, atat de usor incat nu mai cred nimic, vreau fapte! Faptele conteaza!
Nu adormi: cum ultima de picatura de pe fundul paharul e cea mai dulce, asa e si ultima clipa impreuna cu persoana iubita si asta doare. Doare atat de tare incat ai face orice pentru inca o clipa, inca una si inca una… pana la nesfarsit.

Voi reveni si cu a treia parte. 😀

Anunțuri
Publicat în Ego. Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: