O greseala devenita stil de viata

Nu de multe ori, dar se intampla ca o greseala sa ne bantuie o viata intreaga, sa ne defineasca, sa ne dea aripi sau sa lase coarne sa ne creasca.
Am citit si ultimele cuvinte de pe pergamente…
Dupa ziduri inabusite de caldura, un paradis se ridicase sub picaturi de luna, isi nascuse tulpini si frunze din toate aceste balti sufocate de lichide de tarfe. Am avansat spre sursa tipetelor, a gemetelor masculine, dar din cauza lipsei unei bucati de pergament nu am reusit, oricum aceasta cetate cu siguranta nu va avea acelasi sfarsit ca Sodoma si Gomora, nu va avea sfarsit…

Minore, cu o mana intinsa cereau efectul vinului, cu alta mangaiau sudoarea trupului, dar nici nu mai gemeau, nici nu mai simteau pentru ca trupul pe care il mangaiau nu era primul sau ultimul, multi altii asteptau. Asteptau asa cum astepta, acum ceva vreme, si tatal ca mama lor sa plece, sa le lase singure si fara aparare, legate la ochi si la maini, sub lumina difuza cu trupul gol si pregatite pentru inca un viol.
Asa cum s-a ajuns sa fie, rusinea devine in timp motiv de mandrie, dovada de deplina maturitate si indiferenta de fiecare data cand sunt violate, batute si scuipate pe fata de culoarea portelanului ieftin pentru cateva monede sau cateva guri de vin. Durerea trupurilor niciodata nu va cunoaste cuvinte, nu va fi ingropata, ascunsa sau uitata, dar va cunoaste lacrimi si caldura inabusitoare de dincolo de ziduri atunci cand ele nu vor mai fi folositoare.

Publicat în Alter ego. Etichete: . 3 Comments »

3 răspunsuri to “O greseala devenita stil de viata”

  1. fireflight Says:

    Imi place ceea ce ai scris, din punct de vedere artistic, iar din punct de vedere al realitatii, ai surprins foarte bine.

  2. tDO Says:

    Numai o SINGURA greseala? Boy, your story already sounds like a fairy-tale! 😀

  3. mercu Says:

    Yep a fairy-tale! Nu puteam adormi si am zis sa inventez o povestioara draguta sa ma adoarma…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: