O iubesc pe Lady Gaga

Este mai urata decat broasca din poveste, este mai gretoasa decat celulita a o mie de neveste, exact pe gustul meu rafinat. Dar cum ramane cu milioanele de fani? Cine a scuipat, cine si-a batut joc in ultimul hal de asa-zisele dive? Beyonce, Britney Spears, Rihanna si alte psedo-cantarete, toate, una peste alta, de abia ajung la incheietura mutantei. O iubesc, o ador, ii urmaresc clipurile live, sunt geniale, ciudat cat de retardata mintal este „multimea”, nu cred ca m-a facut cineva mai fericit. Toate parasutele care s-au dezbracat pentru a avea fani acum stau si plang gandindu-se la motivul prostitutiei lor, la cate… dar nu mai are rost, am prins ideea.

PS: nimeni nu poate nega ca are si voce, are un stil original, fie el de prost gust sau nu, si nu in ultimul rand a ajuns prima in ceea ce a facut. Ce mai e de spus? O iubesc!!!

Publicat în Ego. 5 Comments »

5 răspunsuri to “O iubesc pe Lady Gaga”

 1. Ihrielle Says:

  Mda… nu esti ghei dar nici nu te-as chema ca digei la nunta mea 😛

 2. mercu Says:

  Oricum tu nu ai gusturi bune 😛

 3. Marci Says:

  Exagerezi cu uratenia ei, la fel cum exagerezi si cu caracterizarea unora din cele amintite ca fiind pseudo-cantarete.Nu-s vreun fan al niciuneia din ele, dar sa o urci pe gaga pe un piedestal si pe alea sa le pun la piciorul gandacului….sa fim seriosi, dragul meu coleg!Sunt melodii de la toate care-mi plac, is spectacole bune, facute de fiecare in parte, precum sunt si melodii aiurea sau jocuri de scena mai putin incantatoare, ce le apartin.Un post mai subiectiv ca acesta, mai rar!

 4. mercu Says:

  Da, sa traiti! 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: